Zorgverleners

In onze praktijk zijn zeven mondhygiënistes en twee secretaresses werkzaam. U bent in vertrouwde handen bij onze enthousiaste en deskundige teamleden die met passie en plezier met hun vak bezig zijn. Onze kennis houden we actueel door bij- en nascholing en het bijwonen van congressen.

christa canvas medium

Christa Otterman

Gediplomeerd Mondhygiënist, HBO-opleiding Mondhygiëne in 1996 te Nijmegen afgerond. Medeoprichter en eigenaar van Mondhygiëne Praktijk Almelo. Aangesloten bij NVM en NVvP. Geregistreerd bij het KRM.

Ze heeft gewerkt in een parodontologiepraktijk en in een zorgcentrum voor verstandelijk gehandicapten. Daardoor heeft Christa veel ervaring in het behandelen van verstandelijk en lichamelijk beperkten en dat doet ze ook graag.

jessica canvas medium

Jessica van Lingen-Beumer

Gediplomeerd Mondhygiënist, HBO-opleiding Mondhygiëne te Nijmegen, met meer dan 20 jaar ervaring, onder meer in een parodontologiepraktijk. Medeoprichter en eigenaar van Mondhygiëne Praktijk Almelo.

Aangesloten bij NVM en NVvP. Geregistreerd bij het KRM.

Haar passie ligt bij de behandeling van kinderen en het voorlichten van hun ouders over mondverzorging. 

 

 

Werknemer Andrea

Andrea Willems- Spaans

Gediplomeerd Mondhygiënist, HBO-opleiding Mondhygiënist te Groningen,in 2010 afgerond.

Ze is lid bij de NVM en volgt geregeld cursussen om up-to- date te blijven van de laatste ontwikkelingen in de Tandheelkunde.

Andrea heeft een aantal jaren ervaring opgedaan in een algemene tandartsenpraktijk te Emmen.

Met veel rust, enthousiasme, & plezier begeleidt zij haar patiënten op het traject naar een gezondere mond.

marjolein

Marjolein Hietbrink- Selker

Baliemedewerkster

Vriendelijk en met veel enthousiasme maakt Marjolein graag met u de (telefonische) afspraken en beantwoordt zij uw vragen.

Werknemer Daphne

Daphne Muller

Secretaresse en gediplomeerd tandartsassistente. Werkzaam geweest bij een angst-tandarts, ervaring opgedaan binnen de algemene tandheelkunde en de orthodontie. Tevens is ze werkzaam geweest als recruiter binnen de tandheelkundige sector.

Daphne begeleidt u graag bij de zorg die nodig is. Ze zal u vriendelijk te woord staan bij al uw vragen. Ook is Daphne achter de balie te vinden en voert ze haar werkzaamheden binnen de backoffice uit.

dienne

Diënne Demmer-Verkade

Gediplomeerd Mondhygiënist, HBO-opleiding Mondhygiëne in 2001 afgerond in Utrecht. Aangesloten bij NVM en geregistreerd bij het KRM sinds 2008. Ze doet aan na-en bijscholing om up-to-date te blijven in het vak. Daarnaast is ze ook begeleider bij een kwaliteitsgroep voor collega- mondhygiënisten uit de regio.

De eerste jaren na de opleiding heeft Diënne ervaring opgedaan in een grote groepspraktijk in Rotterdam, daarnaast is ze nog werkzaam geweest in Amsterdam bij SBT,Stichting Bijzondere Tandheelkunde. 

Na een wereldreis is ze in het oosten komen wonen en gaan werken bij een tweetal zelfstandige mondhygiëne praktijken,vergelijkbaar met onze praktijk hier in Almelo, waar ze sinds november 2016 werkzaam is.Diënne behandelt haar patiënten in alle rust en met veel enthousiasme en plezier.Jong en oud,maar ook angstige mensen zijn bij haar in goede handen.

divinia team

Divinia Stolp

Gediplomeerd Mondhygiënist, HBO-opleiding Mondhygiëne/Bachelor of Health te Groningen, in 2008 afgerond.

Aangesloten bij NVM en NVvP. Geregistreerd bij het KRM.

Divinia heeft 10 jaar ervaring opgedaan in een algemene Tandartsenpraktijk en werkt op dit moment naast bij de Mondhygiëne Praktijk Almelo ook bij Parodontologie Praktijk Twente (verwijspraktijk voor parodontologie).

Ze vindt het leuk om mensen te motiveren en bewust te maken welke invloed de mond en zijn weefsels ook spelen op de algemene gezondheid.

linda team

Linda Kling- Pluijgers

Is gediplomeerd mondhygiënist. Heeft de hbo-opleiding mondzorgkunde te Nijmegen in 2006 afgerond. Daarvoor heeft ze de opleiding tandartsassistente gedaan.

Heeft als mondhygiënist gewerkt in een algemene praktijk en een praktijk voor implantologie.

Lid van de NVM (Nederlandse Vereniging voor Mondhygiënisten). Volgt jaarlijks diverse cursussen en congressen om up to date te blijven in de nieuwste ontwikkelingen in de mondzorg zodat ze de patiënt juiste informatie en behandeling kan bieden.

Vindt het leukste aan haar werk om samen met de patiënt jong en oud te werken aan een gezonde mond op een manier die bij de patiënt past.

 

 

 

          

Mondhygiëne Praktijk Almelo

Lach de wereld weer tegemoet

Wilt u bij de eerste afspraak het volgende meenemen:

  • ID bewijs
  • Zorgpas
  • Lijst van medicijnen die u gebruikt

Bel voor een afspraak
Tel: 0546 - 851513

Maandag t/m Dinsdag:
 
 
Woensdag t/m Vrijdag:
08.00-12.00 uur   12.30-17.30 uur   18.00-20.00 uur
08.00-12.00 uur 13.00-16.00 uur

Praktijkadres

Tarieven en vergoedingen

Behandeling

Telefonische bereikbaarbaarheid

Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten
Gezond gebit AlmeloGlimlach met ons!Balie mondhygiënepraktijkhelpen graagpand almelowachtkamerpraktijkkamer
KwaliteitsRegister Mondhygiënisten
Nederlandse Vereniging voor Parodontologie
MPApraktijklogo huidig
Mondhygiëne Praktijk Almelo